Thank you very much, your guestbook has been successfully saved
Hozzászólok

46 | 2016-02-07 | 17:35 | V.G. Bianka

Nagyon szeretünk úszni járni :). Igazán jó kikapcsolódás, mamának, babának és a családnak egyaránt. Zsófit 4 hónapos kora óta hordjuk heti rendszerességgel, amikor csak tehetjük. Az édesapja és én is ( anyukája :) ) nagyon szeretjük a vizet, fontos volt számunkra, hogy ő se féljen. Igazi vizicsibe lett mostanra. 20 hónapos múlt. Mikor elhangzik a vezényszó már fülig ér a szája. Mozgásfejlődésben is nagy segítségnek gondolom. Zsófi 9 hónaposan önállóan járt ! Végül és nem utolsó sorban, barátokra találtunk az órák alatt :) Szuper program, mindenkinek csak ajánlani tudom!

45 | 2016-01-27 | 15:43 | Bakcsa-Gy. Niki

Véleményem az óráról? Hol is kezdjem, hiszen annyi pozitív dolog kavarog a kérdés hallatán a fejemben. Fannit 3 hónapos korában vittük előszőr, ennek már 3 hónapja. Mikor szombatonként meglátja kislányunk az öltözőt már fülig ér a szája, tudja mi fog következni. Nagyon féltem előszőr a merülésektől, de ma már természetes az a szó hogy MERÜLÉS és már megyünk is víz alá. Nagyon hamar eltelik az óra, hisz ha az ember jól szórakozik csak úgy repül az idő. Örülök hogy ide keztük el hordani úszni Fannit. Hisz Ottó nagyon közvetlen, segítőkész ember. Látszik rajta hogy nagyon szereti a gyerekeket. Nagyon jó szombati program minden család számára, és ez mellett még fejleszti is a kis manókat. Fanninak nagyon gyorsan fejlődik a mozgása, úgy gondoljuk ebben az úszásnak is nagy szerepe van. Köszönjük Ottó ezeket a felejthetetlen órákat, a sok segítséget és a bátorítást az újabb és újabb "feladatok" előtt. És köszönjük a hozzá állásodat a mi kis tündérünkhöz. Mindenkinek csak ajánlani tudom

44 | 2015-12-12 | 13:41 | Alföldi Mónika

Sziasztok! Grétivel 4 hónaposan voltunk először babaúszáson. Természetesen Ottóhoz kezdtünk el járni, és azóta is töretlenül minden szombaton (kivéve a szüneteket) részt veszünk az órákon. Most 18 hónapos a kis hableány. Imádja a vizet, főleg a merüléseket! Az órák jó hangulatban telnek, a csöppségeknek van elég idejük ismerkedni egymással. Ottó nagyon jól bánik a kis emberekkel! A feladatokat érthetően elmondja, bemutatja. Az idő múlásával és a nagyszerű oktatásnak, ill. a feladatoknak köszönhetően szülőként megtanultuk, hogy a gyerekeket nem kell félteni a víztől, félteni a vízben. Ottó! Ezúton is köszönjük a számunkra jelentős eredménnyel járó munkásságodat! Muszáj megemlítenem a pogácsát. :) Az órák végén Marietta néni minden alkalommal pogikkal várja a kis úszóbajnokokat, amivel szerintem minden gyereknek hatalmas örömet szerez. Legalábbis Grétánknak mindenképpen, mert az öltöző ajtaján kilépve úgy szalad vidáman a csemegés kosárhoz, hogy meg sem tudom fogni. :D Néhány alkalommal vittem magammal pogit, kiflit…, de valahogy számára mégis finomabb, jobb az, amit a kosárkából vehet ki (még ha ugyanazt kínálom is). Köszönjük a kedves gesztust! :)

43 | 2015-11-19 | 20:45 | Bird Jaeger Anita

Ottohoz majdnem 15 honapos kislanyunkkal kezdtunk jarni. Kozel 7 honapos kihagyas utan egy masik helyre kezdtunk el eloszor jarni, ahol velemenyunk szerint tul aggresszivan bantak a kisbabakkal, es akkor is viz ala tettek oket, amikor sirtak es tiltakoztak. Mi erre nem voltunk hajlandoak. Kislanyunk 3 honapos koraban kezdett el uszni, sokszor es rendszeresen merult kb. 7.5 honapos koraig, de mi soha nem tettuk volna viz ala, ha sir es tiltakozik. Amikor Ottohoz kezdtunk el jarni, mar kb.7.5 honapja nem merult. Eloszor sokat sirt, es Otto mindig nagyon turelemes volt Vele - mint a tobbi kisbabaval is. Nehany orat csak baratkozassal es a kornyezet megismeresevel toltottunk. Otto mindig biztatott, es sohasem forszirozta, hogy olyat csinaljunk, ami a kislanyunkat elijesztene a viztol. A sok turelemnek es kedvessegnek rovid ido alatt fantasztikus eredmenye lett! Nemcsak, hogy nem fel most mar egyaltalan, de az elmult 5-6 oran egyenesen imadja a vizet, alig lehet az ora vegen kihozni a medencebol! Olyan sokat es olyan ugyesen merul, hogy szamon sem tudjuk tartani hanyszor merult! Otto technikaja fantasztikus, egy nagyon egeszseges egyensulyt tanit meg, hogy hogyan legyen a szulo hatarozott es pozitiv, anelkul, hogy eroltetne a babat olyanra, amit nem akar csinalni. Ez a hatarozottsag es pozitivitas atragad a babakra is, akik nagyon elvezik az orakat! Nagyon orulok, hogy megtalaltuk Ottot, aki a legutobbi 2 oran meg csodalatos vizalatti kepeket is csinalt kislanyunkrol! Nagyon buszkek vagyunk a kicsi uszobajnokunkra, ugy orulunk, hogy ennyire elvezi az uszast, es mindezt Ottonak koszonhetjuk! Nagyon ajanlom az orait mindenkinek, akik szeretnek, hogy a kicsikejuk szeresse a vizet es megtanuljon uszni. Koszonjuk Otto!

41 | 2014-03-20 | 21:18 | Fekete Judit

Kislányomnál megkésett mozgásfejlődés miatt ajánlották, hogy keressek neki valamilyen mozgásterápiát. Sajnosaz izmai nem voltak elég erősek a megfelelő mozgásforma eléréséhez. Ekkor választottam az úszást, gondoltam, talán a vízben még élvezi is majd a tornát úgy, hogy észre sem veszi azt. Az első foglakozást nem úgy élte meg, mint az gondoltam, ám nem adtuk fel, újra próbálkoztunk :) Azóta eltelt 5 hónap és a csemete már az uszitáska láttán izgatottan kapálódzik:) Mozgásfejlődése teljes mértékben beérte a korban megfelelőt, sőt nagymértékben erősödtek az izmai.A társas fogalkozás hozzájárult a beszédfejlődéséhez is a család nagy örömére :) Szívből tudom mindenkinek ajánlani, hiszen mindenki csak jót akar a gyerekének adni és semmi kétség, ez aztán tényleg az!!! :)