Bemutatkozás

Sziasztok! Kulcsár Ottó vagyok.

Engedjétek meg, hogy itt pár mondatot írjak magamról, és a továbbiakban már a babáké lesz a főszerep. Az uszodával óvodás koromban ismerkedhettem meg, és nagyon jó barátságba kerültünk. Annyira, hogy szinte ott nőttem fel. Reggel, délután, hétvégén edzés és edzés. Szerettem úszni, bár voltak nálam szorgalmasabb és tehetségesebb gyerekek is, Én azért jól éreztem magam, és innét már egyenes út vezetett az úszásoktatáshoz, 1988-óta tartok úszóoktatást.

A babaúszással 1998-ban kerültem kapcsolatba, ugyanis ekkor született első csemeténk Ákos. Szerettem volna babaúszásra vinni, de nem volt Győrben. Így hát elhatároztam, hogy megtanulom és akkor majd mások is hozhatják a babájukat Győrben is babaúszásra. - Budafokon a Nagytétényi uszodában a Hófehér Fóka Úszóiskolában ismerkedtem meg a babaúszással. Ezúton is szeretném megköszönni Karsay Ferencnek és kollégáinak az önzetlen segítségét. - Így is lett és 1999 szeptemberében megkezdődött az első foglalkozás. (Közben megszületett a kislányom Dorina, így Ő már nem maradt le a babausziról.)

Az évek alatt pedig csak jöttek és jöttek a babák. A szülők egymásnak adták tovább a foglalkozáson átélt kellemes élményeket és Én ígérem, mindent megteszek, hogy ez így maradjon a jövőben is.

Kulcsár Ottó Tel.: 06/20/332-8945